بورسیه تحصیلی

معرفی بورسیه های تحصیلی

بورسیه تحصیلی

معرفی بورسیه های تحصیلی

معرفی بورسیه های تحصیلی

۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

هزینه های تحصیل و زندگی در کشور فرانسه برای دانشجویان

هزینه های تحصیل در فرانسه

به طور کلی هزینه هایی که دانشجو برای ادامه تحصیلش در کشور فرانسه پرداخت میکنه، به نوع دانشگاه بستگی داره؛ به این ترتیب که دانشگاه های دولتی تقریبا رایگان هستن و هزینه های بسیار ناچیزی که جزئیات اون رو در زیر آوردیم، دریافت میکنن:

  • در مقطع کارشناسی: متوسط شهریه دانشگاهی 190 یورو در سال هست که البته در رشته‌های مهندسی تا 600 یورو در سال هم میرسه.
  • متوسط شهریه دانشگاهی در رشته‌های پزشکی تا 450 یورو در سال هست.
  • در مقطع کارشناسی ارشد: متوسط شهریه دانشگاهی 260 یورو در سال هست.
  • در مقطع دکتری: متوسط شهریه دانشگاهی 396 یورو در سال هست که البته در برخی رشته های تخصصی کمی بیشتر از این مقدار خواهد بود.

اما در مقابلِ دانشگاه های دولتی، موسسات و دانشگاه های خصوصی فرانسه قرار میگیرن که مبالغ قابل توجهی رو از دانشجو بابت تحصیل اخذ میکنن. به طور مثال، هزینه تحصیل در مدارس عالی فرانسه (Grandes ecoles) از 600 یورو شروع میشه و حتی ممکنه به ده هزار یورو در سال هم برسه!

شهریه دانشگاه های خصوصی فرانسه هم به همین شکل از 1500 یورو آغاز و در برخی موارد به بیست هزار یورو میرسه.

ضمن اینکه دانشگاه های اقتصاد و بازرگانی فرانسه هم غالبا هزینه های قابل توجهی رو از طریق دانشجوها به دست میارن. در این نوع دانشگاه ها دانشجو ملزمه که مبلغی بین 5 تا 7 هزار یورو رو در طی یک سال تحصیلی به دانشگاه مربوطه پرداخت کنه.

هزینه های زندگی دانشجویی در فرانسه

 بدون شک هزینه های مربوط به امور روزمره یک دانشجو، به شهر محل سکونت (از بالغ بر هزار یورو در پاریس تا کمتر از 700 یورو در شهرهای کوچک)، نوع زندگی، مسکنی که اجاره میشه و… بستگی داره و نمیشه معیاری کاملا یکسان در این رابطه ارائه کرد. با این وجود، اگر بخوایم به صورت متوسط و استاندارد هزینه های زندگی یک دانشجوی مجرد در فرانسه رو تخمین بزنیم، به نتایج زیر میرسیم:

  • هزینه مسکن: به طور کلی اجاره مسکن در فرانسه هزینه بیشتری رو نسبت به سایر نقاط اروپا به خودش اختصاص میده. این هزینه ها بسته به نوع مسکن اجاره شده، در دسته های زیر طبقه بندی میشن:
    • مجموعه‌های دانشجویی: بین 150 تا 550 یورو در ماه که شامل همه تسهیلات زندگی مثل آب و برق و اینترنت هست.
    • اجاره فردی یا مشترک آپارتمان: بین 400 تا 700 یورو در ماه (در شهرهای کوچک‌تر کشور فرانسه اجاره یک آپارتمان کوچک به قیمت 250 یورو در ماه هم امکان پذیره).
    • اقامت در منزل خانواده ای دیگر: بین 200 تا 700 یورو در ماه هست. در این موارد حداقل یک وعده غذایی به عهده خانواده میزبان هست.
  • هزینه غذا و خوراک:

هر فرد به طور متوسط در پاریس بین 200 تا 250 یورو در ماه رو بایستی صرف غذا بکنه؛ هرچند که اگر از سوپرمارکت‌ها خرید بکنین، مبالغ زیادی در ماه پس‌انداز میشه. ارزان‌ترین سوپرمارکت‌ها هم در فرانسه Lecrec و Géant Casino هستن.

  • هزینه حمل و نقل:

بلیط ماهانه حمل و نقل عمومی مثل اتوبوس، مترو و تراموا بین 17 تا 33 یورو در ماه هست. کرایه تاکسی در فرانسه هم تقریبا یک و نیم یورو به ازای هر کیلومتر هست. یک دانشجو همچنین میتونه از طرح دوچرخه اجاره‌ای Vélib استفاده کنه.

  • milad ja
  • ۰
  • ۰

معرفی شرایط تحصیل و زندگی در کشور ایتالیا برای دانشجویان

ایتالیا کشوری در جنوب اروپا و پنجمین کشور پرجمعیت این قاره است. وجود مناظر طبیعی زیبا، شهرهایی با قدمت بالا که مظاهری از مدرنیته در اونها پدیدار شده، مردم خونگرم و پرانرژی، فرهنگ و تاریخ غنی و دانشگاه های معتبر با رشته های تحصیلی متنوع، باعث شده که همواره دانشجوهای زیادی از تمام دنیا برای تحصیل به ایتالیا مهاجرت کنن. در ایتالیا 89 دانشگاه و تعداد زیادی مراکز علمی و پژوهشی وجود داره که با پیشرفت قابل توجهی نسبت به سالیان گذشته رو به رو بوده و حرکتی رو به جلویی را دنبال میکنن. به همین جهت بر آن شدیم که شما را با همه چیز در رابطه با تحصیل در ایتالیا آشنا کنیم.

آشنایی با نظام آموزشی و تحصیلی کشور ایتالیا

شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی در ایتالیا

در ایتالیا، مدت زمان اخذ مدرک کارشناسی سه تا چهار سال زمان میبره؛ البته دانشجوهایی که قصد تحصیل در رشته هایی مثل رشته حقوق رو دارن، باید  5 سال به تحصیل در مقطع لیسانس مشغول باشن و دانشجوهای رشته هایی مثل پزشکی  و دندانپزشکی هم باید به مدت تقریبی 6 سال به تحصیل بپردازن.

زبان تحصیل در این مقطع در اکثر رشته ها ایتالیایی بوده و تنها بعضی از رشته های خاص مثل پزشکی و داروسازی به زبان انگلیسی تدریس میشن. نکته قابل ذکر اینه که دانشگاه های ایتالیا داشتن مدرک زبان رو لازم نمیدونن اما برای اخذ ویزای تحصیلی از این کشور، دارا بودن مدرک معتبر زبان ایتالیایی اجباریه؛ در نتیجه توصیه میکنیم که قبل از اقدام برای اخذ پذیرش از دانشگاه های ایتالیا در این مقطع، به فکر یادگیری زبان ایتالیایی باشین.

شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در ایتالیا

مدت زمان اخذ مدرک کارشناسی ارشد در اکثر دانشگاه های ایتالیا، دو ساله هست که البته این زمان در صورت نیاز، قابل تمدیده. رشته های تحصیلی در این مقطع به زبان ایتالیایی یا زبان انگلیسی هست و متقاضی بسته به رشته ای که انتخاب میکنه (یعنی بعد از مشخص شدن زبانِ رشته مورد نظر)، باید مدرک معتبر در زبان ایتالیایی یا مدرک آیلتس (یا تافل) رو داشته باشه.

شرایط تحصیل در مقطع دکتری در ایتالیا

بعد از سپری کردن دوره های بالا، نوبت به دوره دکتری میرسه که مدت زمان اون 4 سال هست و معمولا به دروس اون به زبان انگلیسی ارائه میشن و از این جهت، ارائه مدرک معتبر در زبان انگلیسی الزامی هست. اخذ بورسیه در دوره دکتری به نسبت ساده تر از دوره های قبلی هست و به علت کمک هزینه های نسبتا خوبی که دانشگاه ها به دانشجوهای بورسیه شده میپردازن (از 15 تا 22 هزار یورو در سال بسته به دانشگاه، رشته و…)، اخذ بورسیه تحصیلی در این مقطع امری پرطرفدار و رایج میان دانشجوهای خارجی هست.

دانشجوهای دکتری که به علت رزومه قوی و مصاحبه قابل قبول خودشون (که دو معیار اصلی در امر پذیرش یک دانشجو هستن) دوره تحصیلی خودشون رو در این مقطع آغاز میکنن، پروژه های تحقیقاتی رو به همراه سرپرست یا استاد راهنمای خودشون در دانشگاه محل تحصیل انجام میدن. فعالیت اصلی این دانشجوها در مقطع دکتری، پرداختن به تحقیقات علمی – تخصصی و حضور در سمینارها و کنفرانس های مختلفی هست  که در رابطه با رشته تحصیلیشون در نقاط مختلف دنیا برگزار میشه.

علوم سیاسی در ایتالیا

علوم سیاسی در ایتالیا

آشنایی با هزینه های تحصیل و زندگی در کشور ایتالیا برای دانشجویان

هزینه های تحصیل در کشور ایتالیا

هزینه تحصیل در ایتالیا بسته به دولتی یا خصوصی بودن دانشگاه و بر اساس رشته و مقطع تحصیلی متغییره. با در نظر گرفتن سیاستهای دولت ایتالیا در زمینه تحصیلات و آموزش، مانند یکسان بودن شهریه برای دانشجویان ایتالیایی و خارجی، تعیین شهریه بر اساس درآمد سالیانه خانواده و … هزینه های تحصیل در ایتالیا به نسبت به دیگر کشورهای اروپایی چشمگیر نیست و وضعیت قابل قبولی داره. شهریه های تحصیلی در مقاطع مختلف و در دانشگاه های دولتی، از 800 تا 1500 هزار یورو در سال متغیره و به طور میانگین شهریه دانشگاه ها کمتر از هزار یورو هست. دانشجویان مقطع دکتری هم در صورت اخذ بورسیه تحصیلی، به صورت رایگان تحصیل خواهند کرد.

هزینه های زندگی در کشور ایتالیا

هزینه زندگی در ایتالیا مثل هر کشور دیگه ای برای دانشجوها با توجه به توان مالی و سبک زندگی فرد  متغیره، ولی اگر هزینه های مشترک در بین دانشجوها رو در نظر بگیریم میشه قیمت های زیر رو به عنوان هزیه هزینه های اصلیِ یک ماه متصور بود:

هزینه مسکن

دانشجوها میتونن از خوابگاه های دانشجویی استفاده کنن که هزینه ای معادل 150 تا 250 یورو در ماه داره. علاوه بر این میتونن از سوئیت های دانشجویی با اجاره ماهیانه 250 تا 500 یورو یا آپارتمانهای کوچک با قیمت های متنوع استفاده کنن.

هزینه خوراک

هزینه خورد و خوراک مقدار ثابتی نداره اما حدودا  150 تا 250 یورو در ماه رو در بر میگیره.

هزینه رفت و آمد شهری

 برای رفت و آمد روزانه باید مبلغ 50 یورو رو در نظر گرفت.

شرایط  اخذ ویزای دانشجویی ایتالیا

برای اخذ ویزای دانشجویی کشور ایتالیا شما باید شرایط زیر رو داشته باشید:

  • تمکن مالی کافی که تمامی هزینه هاتون رو در طول دوران تحصیل تامین کنین؛ از جمله هزینه هایی که مربوط به هزینه اقامت، حمل و نقل، کتاب های درسی و هزینه های زندگی دانشجویی میشه.
  • تمکن مالی کافی برای بازگشت به کشور مادری خود در پایان دوره تحصیل و یا اثبات توانایی خرید بلیط برگشت.
  • اثبات سلامت کافی، از طریق بیمه درمانی شخصی.

 علاوه بر موارد بالا باید موارد زیر رو هم داشته باشین:

  • تکمیل فرم درخواست.
  • ارائه گواهی که نشان دهنده پرداخت هزینه های لازم برای اخذ ویزا باشه.
  • ارائه گذرنامه ای معتبر که حداقل به مدت سه ماه اعتبار داشته باشه.
  • ارائه دو عکس در اندازه گذرنامه، که یکی از آنان باید امضاء شده باشه.

شرایط کار دانشجویی حین تحصیل در ایتالیا

در مقطع لیسانس افراد اجازه دارن تا 10 ساعت به کار مشغول باشن و در مقطع فوق لیسانس این مدت به  20 ساعت افزایش پیدا میکنه. در مقطع دکتری هم  این مدت به 30 ساعت در هفته میرسه. حقوق دریافتی در هنگام تحصیل در ایتالیا حدودا 9 یورو در ساعت هست.

همچنین دانشجوها پس از اتمام مقطع دکتری می تونن به صورت کامل به کار دانشجویی بپردازن، یعنی حدودا 40 ساعت در هفته اجازه ی کار به اونها داده میشه.

امکان کار در بخش های خدمات عمومی (کار در رستوران و هتل ها – فعالیت های تبلیغاتی و غیره) و صنعت توریسم به خاطر اینکه ایتالیا یکی از مقاصد مهم گردشگری در اروپا به حساب میاد، وجود داره

  • milad ja
  • ۰
  • ۰

لیست دانشگاه های مورد تائید وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی جهت تحصیل دانشجویان ایرانی ورودی سال 2020-2019 اعلام گردید.

به گزارش وب سایت معاونت آموزشی وزارت بهداشت، دکتر حمید اکبری قائم مقام معاونت آموزشی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در خصوص لیست جدید دانشگاههای مورد تایید وزارت بهداشت برای سال تحصیلی 20202019 گفت: با بررسی های کارشناسی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در نظر گرفتن سه نظام رتبه بندی معتبر بین المللی Times، QS ، Shanghai لیست دانشگاه های خارج از کشور مورد تایید وزارت متبوع جهت ورودی های سال تحصیلی 20202019 در رشته های مرتبط با علوم پزشکی مشخص و اعلام گردید.

وی افزود این لیست سالیانه مورد بازبینی و بازنگری قرار گرفته و در سال تحصیلی مذکور صرفاً دانشگاههای موجود در این لیست جهت ادامه تحصیل دانشجویان ایرانی در خارج از کشور مورد تایید می باشد.

دکتر اکبری ادامه داد: شایان ذکر است با توجه به مصوبه هفتادمین جلسه شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی، امکان انتقال دانشجویان به داخل کشور که از ابتدای سال 2019 (11 دی 1397) تحصیل خود را در یکی از دانشگاه های مورد تایید خارج از کشور آغاز نموده اند،ممنوع شده و صرفاً در صورت اتمام تحصیل این افراد، مدارک صادره طبق ضوابط اعلام شده قابل ارزشیابی می باشد.

وی تاکید کرد کالج های وابسته به دانشگاه اصلی نامبرده شده در لیست و شعب آن در سایر دانشگاه ها مورد تایید نبوده و مدارک صادره از آنها قابل ارزشیابی نمی باشد.

برای مشاهده لیست دانشگاه های مورد تائید وزارت بهداشت در سال 2019 – 2020 روی این لینک کلیک کنید.

  • milad ja
  • ۰
  • ۰

آشنایی با شرایط تحصیل در کشور آلمان برای دانشجویان ایرانی

کشور آلمان که بعد از ایالات متحده آمریکا، انگلستان و استرالیا، چهارمین کشور جذاب برای دانشجویان بین المللی به حساب میاد، در سال های اخیر مورد توجه ویژه ایرانی ها برای ادامه تحصیل قرار گرفته. هزینه های نسبتا پایین در مقایسه با برخی دیگه از کشورای اروپایی و آمریکای شمالی (چه از نظر هزینه های تحصیلی و چه از نظر هزینه های زندگیِ روزمره)، در کنار قرار گرفتن بسیاری از دانشگاه های معتبر جهان در این کشور، اصلی ترین و مهم ترین دلایل افزایش درخواست برای ادامه تحصیل در آلمان هستن.
از این بابت تصمیم گرفتیم که در مجموعه مطالب زیر شما رو با همه چیز در رابطه با تحصیل، زندگی و … در آلمان آشنا کنیم.

آشنایی با نظام آموزشی و تحصیلی کشور آلمان

تحصیل مقطع کارشناسی در کشور آلمان:

مدارک تحصیلی آلمان در مقطع لیسانس به دو دسته B.Sc (مخصوص رشته های علوم پایه و مهندسی) و B.A (مخصوص رشته های علوم انسانی) تقسیم میشن.

 تحصیل در لیسانس برای کلیه دانشجوها (چه آلمانی و چه غیر آلمانی) رایگانه و از این نظر نگرانی ای وجود نداره. همچنین برای دانشجوهای لیسانس این امکان وجود داره که در صورت تمایل، یک و یا حتی دو ترم رو به صورت مهمان در دانشگاه های آمریکایی و یا اروپایی بگذرونن.

تحصیل مقطع کارشناسی ارشد در کشور آلمان:

دانشجوهای مقطع فوق لیسانس در آلمان بعد از اتمام تحصیلشون، اگر علوم پایه یا مهندسی خونده باشن، مدرک M.Sc  و اگر علوم انسانی و رشته های زیر شاخه اون رو خونده باشن، مدرک M.A رو دریافت میکنن.

دانشجوهای ایرانی علاقه مند به تحصیل در مقطع  کارشناسی ارشد در آلمان که از یکی از دانشگاه های دولتی، آزاد، پیام نور یا غیرانتفاعی در ایران مدرک کارشناسی خودشون رو دریافت کردن، میتونن برای پذیرش در مقطع ارشد در دانشگاه های آلمان اقدام کنن؛ در واقع، کلیه ی دانشگاه های ایرانی که مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت ایران هستن، در آلمان هم معتبر شناخته میشن و از جهت اینکه توی دانشگاه کمتر شناخته شده ای درس خوندین، نگرانی به خودتون راه ندین.

نکته دیگه اینکه بر خلاف اتریش، متقاضیان مقطع کارشناسی ارشدِ آلمان نیازی به قبولی در کنکور کارشناسی ارشد ایران ندارن و تنها داشتن مدرک لیسانس کفایت میکنه. از نظر معدل هم دانشگاه هایی که در آلمان شرط معدل دارن، معدل حداقلیِ بین 14 تا 15 را برای دانشجوهای غیر آلمانی تعیین میکنن و البته در کنار اون خیلی از رشته ها و دانشگاه ها هم وجود داره که شرط معدل ندارن. اینم باید بگیم که شرط معدل محدود به یک رشته و یک دانشگاه خاص نمیشه و حتی ممکنه یک دانشگاه برای بعضی از رشته های خودش شرط معدل بذاره و برای برخی شرطی قرار نده. (این قانون رو حتی در مورد ترم های مختلف هم میشه اجرایی کرد؛ یعنی یک ترم شرط معدل باشه و یک ترم نباشه!)

در آخرم این نکته رو اضافی کنیم که امتیازاتی مثل چاپ مقاله یا ارائه اون در کنفرانس های علمی، سابقه کاری و یا دانستن یک زبان خارجی دیگه (غیر از انگلیسی و آلمانی) هرچند الزامی نیست، اما در پذیرش افراد قطعا تاثیر مثبت داره.

تحصیل مقطع دکتری کشور آلمان:

دکتری در آلمان مثل سایر نقاط دنیا، میتونه بین 3 تا 5 سال طول بکشه و خوب بدیهیه که دانشجوهای دکتر این امتیاز رو دارن که از حقوقی که دانشگاه بهشون پرداخت میکنه، استفاده کنن.

فعلا مرسوم ترین راه گرفتن پذیرش دوره دکتری، همون روش قدیمی و شناخته شده هست؛ یعنی دانشجویی که خواهان گذراندن این دوره است، باید با استادی از یکی از دانشگاه های آلمان که در رشته مورد نظر به عنوان متخصص شناخته میشه، ارتباط برقرار کنه. خب البته پیدا کردن استاد مناسب به این سادگی ها نیست و دانشجوی متقاضی باید حداکثر تلاشش رو توی این مرحله به کار بگیره. با این وجود، ارسال درخواست پذیرش اگر با یک طرح مناسب و خلاقانه برای پایان نامه همراه شده باشه، شانس موفقیت رو خیلی بالا میبره.

این نکته رو نباید از یاد ببرین که برای برقراری ارتباط با یک استاد، شرط لازم اینه که اون استاد نه تنها در رشته ی تحصیلیتون متخصص باشه، بلکه حتما در رابطه با اون چیزی که قراره دوره اش رو بگذرونین، روزمه خوب و قدرتمندی داشته باشه. (یعنی اینکه سراغ هر استادی نرین و قبلش خوب بررسی هاتون رو انجام بدین.)

وب سایت DAAD هم میتونه به شما برای پیدا کردن یک استاد راهنمای خوب کمک شایانی بکنه.

آشنایی با هزینه های زندگی و تحصیل در کشور آلمان برای دانشجویان

هزینه های تحصیل  در کشور آلمان:

خبر خوب اینه که دانشگاه‌های دولتی آلمان شهریه‌ای تنها چند یورویی در سال دریافت میکنن. (البته دانشگاه‌های خصوصی شهریه‌های بالایی دارن). با این وجود که شهریه دانشگاههای دولتی در آلمان تقریبا رایگانه، اما دانشجوها ملزم به پرداخت مبلغی به صورت ترمی بابت دریافت خدمات دانشجویی و اداری به دانشگاه خودشون هستن. هزینه تحصیل در دانشگاه های خصوصی آلمان هم بسته به رشته و مقطع، متغیره و تقریبا از شش هزار تا دوازده هزار یورو در نوسانه.

هزینه های زندگی در کشور آلمان:

هزینه زندگی در آلمان نسبت به دیگر کشورهای اروپایی مناسب و قابل قبوله و با وجود امکانات بالا، با میانگین هزینه زندگی در اروپا یکسانه. قسمت اصلی هزینه زندگی در آلمان مربوط به هزینه اسکان میشه که باید 250 تا 600 یورو رو برای اون در نظر گرفت؛ مبلغی که ممکنه در شهرهای بزرگ کشور افزایش پیدا کنه که در این صورت میتونید در پانسیون های دانشجویی، یک اتاق مناسب رو اجاره کنین. جدا از خرج مسکن، به عنوان یک دانشجو در کشوری بیگانه، با هزینه های دیگه ای هم روبه رو هستین که در قسمت زیر مشخصشون کردیم: (فراموش نکنید که قیمت ها تقریبیه و بر اساس نوع زندگی افراد، میتونه متغیر باشه)

  • بیمه درمانی: 85 یورو
  • خوراک: 170 یورو
  • تفریح، ورزش: 50 یورو
  • سایر موارد: 70
  • جمع کل: 375 یورو

یکی از امتیازهای ادامه تحصیل در آلمان اینه که هزینه حمل و نقل دانشجوها در این کشور بسیار ارزان تر از سایر کشورها است؛ به این شکل که دانشجو هر ترم (هر شش ماه) مبلغی تقریبی 300 یورو به دانشگاه میده و در عوض کارت حمل و نقل رایگان دریافت میکنه. کارتی که به وسیله اون دیگه نیازی به خرید بلیط اتوبوس و یا مترو نیست و رفت و آمد دانشجو در کلیه شهرهای آلمان کاملا رایگان خواهد بود. (نکته قابل توجه اینه که گرفتن این کارت اجباریه و دانشجو باید این 300 یورو رو حتما به حساب دانشگاه واریز بکنه!)

آشنایی با نحوه اخذ ویزای دانشجویی کشور آلمان

ویزای تحصیلی آلمان:

این درسته که اولین قدم برای تحصیل در آلمان، گرفتن پذیرش از کالج یا دانشگاه یا موسسات زبان هست، اما داشتن نامه پذیرش از یک دانشگاه به منزله اجازه تحصیل قطعی در این کشور نیست و دانشجو باید برای اخذ ویزای تحصیلی اقدام کنه.

اولین و شاید مهم ترین شرط دریافت ویزای تحصیلی آلمان، اثبات درآمد سالانه حدود ۸۷۰۰ یوروئه. اونم به این خاطر که نشون بدین میتونین از پس هزینه هاتون بربیان. این گواهی پشتیبانی مالی از طرف یکی از وابستگانتون که ساکن آلمان هست هم قابل پذیرشه.

دانشجویانی که از کشورهای خارج از اتحادیه اروپا هستن (مثل دانشجوهای ایرانی)، باید برای تحصیل در آلمان از طریق سفارتخانه های آلمان در کشور خودشون اقدام کنن. به خاطر داشته باشین که ویزاهایی مثل ویزای توریستی یا ویزای شینگن هیچ ربطی به ویزای تحصیلی نداره.

خب پس بعد از اینکه از یک کالج یا دانشگاه آلمانی پذیرش گرفتین، باید نسبت به رزرو وقت مصاحبه در سفارت آلمان (واقع در خیابان فردوسی تهران) اقدام کنین. رزرو وقت درخواست ویزای تحصیلی آلمان فقط از طریق سایت این سفارتخانه امکان پذیره.

برای اینکه سفارت آلمان به شما ویزا بده، حتما باید از یک کالج و یا یک دانشگاه پذیرش داشته باشین. منظور از کالج هم همون نهاد های دولتی وابسته به دانشگاه هاست که وظیفه آموزش زبان آلمانی و دروس پایه ای مثل ریاضی و فیزیک رو به دانشجویان خارجی برعهده دارن.

ویزای دانشجویی آلمان در مرتبه اول سه ماه اعتبار داره که متقاضی پس از ورود به خاک آلمان باید با مراجعه به اداره امور اتباع خارجه شهر محل سکونتش نسبت به تمدید یک تا دو ساله ویزای تحصیلی اش اقدام کنه.

  • milad ja